Index Vakbarát Hírportál

A Realba mehet a Costa Rica-i csodakapus

2014. július 16., szerda 10:05

A spanyol Marca szerint hamis volt a Levante alelnökének, Tomas Péreznek az az állítása, miszerint Keylor Navas, a Costa Rica-i válogatott kapusa a Bayern Münchenbe szerződik, a Real Madridhoz közel álló lap ugyanis úgy tudja, hogy bár hasonló összegért cserébe, de a spanyol csapathoz kerül a játékos.

A 10 millió euró azért is tűnik biztosnak, mert ennyi a 27 éves Navas kivásárlási ára. Az igazolás nagy vesztese a tavalyi kezdőkapus, Diego López lehet, Iker Casillast ugyanis továbbra is mozdíthatatlanként kezelnek a Realnál annak ellenére, hogy az előző szezonban csak a kupában és a Bajnokok Ligájában védhetett (a szezon végén két bajnokit leszámítva).

Diego López a Napoliban vagy a Monacóban köthet ki, ha Navas valóban a Realhoz kerül.

A Marca a hír után gyorsan meg is szavaztatta az olvasóit, hogy szerintük Casillas vagy Navas védjen-e jövőre, az arány pedig magáért beszél: 72 százalék szerint Keylor Navas ideje jött el.

Navas mellett nagy lehet a mozgás a Realnál, hiszen Toni Kroos érkezését napokon belül bejelenthetik, de a kolumbiai James Rodríguez megszerzésén is nagyon dolgoznak. Előbbit 25-30 millióért szerezhetik meg a Bayern Münchentől, utóbbiért 70-75 (más források szerint 85) millió eurót két a Monaco, amely a Real játékosai közül Pepét, Fabio Coentraót vagy Casemirót is bevonná az üzletbe, de könnyen lehet, hogy végól Diego López lesz majd, akivel csökkenti a középpályás árát a Real.

A távozók között három játékos nevét hallani nagyon gyakran. Sami Khedira 25 millió euróért lehet napokon belül az Arsenal játékosa, Ángel di Maríát a PSG és a Manchester United is szeretné nagyon megszerezni (60 millió euróért), míg Álvaro Morata játékjogáért az Arsenal és a Juventus küzd.

Rovatok