Index Vakbarát Hírportál

Casillast méltatja CR, de Navas a kapuban

2014. augusztus 16., szombat 14:36

Varsóban játszik szombat este a Real Madrid. A spanyolok kedden megnyerték az európai  Szuperkupát a Sevillával szemben, akkor Iker Casillas állt a kapuban, az olasz Fiorentina elleni edzőmeccsen azonban a Costa Rica-i Keylor Navas kapja meg az esélyt, írja határozottan a Marca.

A világbajnokságon feltűnt, előtte a Levantéban parádézó kapusért 10 millió eurót fizettek a madridiak. Nem nehéz feltételezni, hogy a 27 éves kapust gondolják Casillas utódának, aki már 33 éves is elmúlt.

A keddi meccset duplájával eldöntő Cristiano Ronaldo pontosan tudja, hogy a szava semmit sem ér, de a véleményét elmondta.

„Ikernél jó kezekben van a csapatban. Ő a világ egyik legjobbja és az is maradt, nem változtatott rajta az elmúlt két év” - nyomatékosította.

Casillast előbb még Mourinho rakta ki a csapatból, majd az olasz Ancelotti sem bízott igazán benne.

A tizedik BL-t nyerő olasz szakvezető elismerte: tavaly nem volt a legszerencsésebb megoldás, hogy a nemzetközi meccseken Casillas védett, míg a bajnokikon az azóta már elszegődő Lopez, de nem volt más választása.

Az ugyanakkor nagy meglepetés lenne, ha a jövő heti spanyol Szuperkupa döntőben - kedden és pénteken - az Atletico ellen nem Casillas állna a gólvonalon.

Rovatok