Index Vakbarát Hírportál

Neymar nem így akarta, de örül

2014. június 13., péntek 01:51

A horvátok szerint ilyen bíróknak nem lenne szabad meccset vezetniük a vb-n. Neymar a 3-1-re megnyert nyitómeccs után boldogan nyilatkozott.

A horvát szövetségi kapitány, Nico Kovac a meccs után megdöbbenését fejezte ki, szerinte méltatlan volt a bíráskodás. Felháborodott, mert szerinte a bíró nem kiegyenlítetten vezette a mérkőzést, főleg, amikor a 71. percben Fred lerántásáért büntetőt adott. „Ha ez büntető volt, talán inkább kosárlabdát kellene játszanunk, nem futballt”. Szégyen, az ilyen bíráskodás a világbajnokságon, mondta, ugyanakkor megdicsérte csapatát, amely szerinte bejut a legjobb 16-ba, és optimista a következő két meccset illetően Kamerun és Mexikó ellen.

A meccs embere: Neymar

Ez volt a legjobb, mondta Neymar a meccs után, írja a goal.com. „Nyerni akartunk. Két góllal kezdtem a világbajnokságon, ami hatalmas boldogság. Mindegyik gólom fura volt egy kicsit". Neymar azt is elismerte, hogy a védő lába között akarta az első gólját ellőni, de nem ilyen gyengén.

„De a lényeg, hogy gól volt. Hogy maradtam ilyen nyugodt a büntetőnél? Sok gyakorlás kell, hogy erősen meg tudd lőni a labdát. A kapus kicsit megijesztett, de a labda bement szerencsére.”

Rovatok