Index Vakbarát Hírportál

Áll a bál a Realnál: a nézők tüntettek, Casillas ordibált, C nem nyilatkozik

2015. március 11., szerda 09:41

A Real Madrid-közönség rég nem látott tüntetést rendezett a csapat ellen a Schalke ellen 4-3-ra elbukott Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő után.

A csapat ugyan bejutott a negyeddöntőbe, de négy gólt kaptak hazai pályán, legutóbb 1991-ben, a Szpartak Moszkvától kapott három gólnál többet a Real az egyenes kieséses szakaszban.

Ahogy lefújták a meccset, egyből fütyülték a hazai csapatot, láthatóan Cristiano Ronaldót is megviselték a történtek, pedig ő két góllal és nemzetközi gólcsúccsal zárta a meccset. 

A portugál sztár annyira kiakadt, hogy a vereség után azt mondta, ebben az idényben már nem hajlandó nyilatkozni a médiának. 

Cristiano Ronaldo annoyed by fans whistles looks with anger to camera

A füttyszó mellett zsebkendőket lengettek a Real-szurkolók, a csapat nem is nagyon akarta megköszönni a szurkolást, Iker Casillasnak kellett kiabálnia velük, hogy menjenek ki, még Cristiano Ronaldóhoz is odament.

Casillas sent players to applaud the fans

Carlo Ancelotti, akit már a meccs előtt kifütyült a hazai közönség, azt nyilatkozta, hogy megérdemelten kritizálták őket, és várhatóan a következő mérkőzéseiken is ezt kapják majd a szurkolóktól, jogosan. „Ettől még bízom a csapatban, mert tudom, hogy mire képesek. Minden fronton javulnunk kell” – mondta a Real Madrid edzője. 

Szerinte nem volt elég önbizalmuk, fizikálisan sem voltak rendben, koncentrálni sem tudtak megfelelően, és a harcosság is hiányzott. A Real három mérkőzés óta nem tudott nyerni, a rossz sorozat a Villareral elleni hazai döntetlennel kezdődött, majd kikaptak az Athletic Bilbaótól, ezután jött a kedd esti hazai BL-vereség

Rovatok