Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo: Összefostuk magunkat

2015. március 24., kedd 13:35

2-1-re nyerte a Barca-Real spanyol bajnoki szuperrangadót vasárnap a Barcelona, és a Cuatro nevű csatorna kiemelt egy jelenetet a meccs végéről, amin Cristiano Ronaldo állítólag azt mondja a mellette levonuló Karim Benzemának, hogy "összefostuk magunkat mindannyian".

A Cuatro folyamatosan vadászik az effajta jelenetekre, profi jeltolmácsokkal a játékosok szájáról olvastatja le, mit mondanak. Emiatt látni az olaszoknál és a spanyoloknál, hogy a futballisták egymással és a bíróval is szájukat eltakarva beszélnek.

A portugál viszont elfeledkezett erről, pontosabban valószínűleg nem érdekelte a vereség után, és az említett szavakkal ecsetelte Benzemának, mi volt a gond, hozzá jobb kezével gesztikulált is.

Cristiano Ronaldo Benzemának: Összefostuk magunkat

Pedig a szünetben még a barcásoknak volt okuk alsónadrágot cserélni, Cristiano Ronaldo az első félidő közepén egyenlített, a Real uralta a meccset még a pihenő után is, úgy a hatvanadik percig. Akkor viszont Luis Suarez berúgta a második hazai gólt, a vendégek padlót fogtak, a végéig többet is kaphattak volna. Valószínűleg erre utalhatott C. Ronaldo, hogy képtelenek voltak újra reagálni, és felállni.

A Barcelona négy ponttal lépett el a Realtól, de van még 10 forduló.

Rovatok