Index Vakbarát Hírportál

Fábregas örülhet, hogy nem lincselték meg

2015. május 18., hétfő 22:26

Nem lehet túl jó mentális állapotban Cesc Fábregas, a Chelsea spanyol középpályása, aki csapata két legutóbbi bajnokiján két, egyáránt nehezen magyarázható megmozdulással került a figyelem középpontjába.

Május 10-én, a Liverpool ellen Raheem Sterlinget kaszálta el nyújtott lábbal: akkor még megúszta csak egy sárgával, hétfő este viszont, a West Bromwich Albion elleni meccsen már nem, amikor Diego Costa és a WBA-védők keménykedése közben az ellenfél játékosai közé vágta a labdát.

Mindez ráadásul pont a mérkőzést vezető Michael Jones szeme előtt történt, aki nem tudta olyan gyorsan kiállítani Fábregast, hogy Darren Fletcher vezetésével a hazai játékosok ne rontsanak a spanyolnak.

Fábregasnak elgurult a gyógyszere

Ekkor már 1-0-ra vezetett a WBA, Saido Berahino ugyanis már a kilencedik percben vezetést szerzett csapatának, majd a második félidő legelején, tizenegyesből duplázta meg az előnyt a már biztos bajnok Chelsea ellen, majd fél órával a lefújás előtt Chris Brunt bombagóljával már 3-0 volt a West Bromwichnak, ez is lett a végeredmény.

Rovatok