Index Vakbarát Hírportál

Piásan úszott meg nagy balesetet a Juve futballsztárja

2015. június 17., szerda 06:59 | aznap frissítve

Ittas állapotban szenvedett autóbalesetet – helyi idő szerint – kedd este Arturo Vidal, a Juventus egyik legjobbja, a chilei válogatott középpályása, aki a csapat pihenőnapja után épp az edzőtáborba tért volna vissza a hazájában zajló Copa Américán. A hírek szerint Vidal mellett ült az autóban felesége is, és bár mindketten megúszták komoly sérülés nélkül, a közeli buini kórházba szállították őket.

Vidal a chilei fővárostól, Santiagótól délre ütközött Ferrarijával az autópályán egy Chevrolet-val. A sportkocsi bal oldala komolyan sérült , ráadásul egy 10 méter magas töltés szélén állt meg a luxusgép az út mellett. Óriási szerencséje volt, karcolás nélkül szállt ki a kocsiból, felesége a karját ütötte be, arról nincs hír, hogy a másik autó utasai milyen sérülést szenvedtek.

Vidalt a kórházi kezelés után őrizetbe vette a rendőrség.

A futballista a csapatnak adott szabadnapjáról tért volna vissza a Juan Pinto Duran sportközpontba, ahol a chileiek edzőtáboroznak a Copa América alatt. A 28 éves játékos három góllal egyelőre a torna gólkirálya. Chile legközelebb pénteken, Bolíviával játszik, eddig egy győzelemmel és döntetlennel vezeti a csoportját.

Rovatok