Index Vakbarát Hírportál

Fejelni ment fel a kapus, de pirossal lezavarták a 92. percben

2015. augusztus 15., szombat 18:12

A West Ham United-Leicester City angol bajnokin a vendégek vezettek 2-1-re a 92. percben, amikor a hazai csapat kapusa, Adrian felment egy szögletnél, hátha sikerül valahogy gólt szereznie, akár olyan sarkazósat, mint amilyet az ADO Den Haag kapusa szerzett nemrég.

Adrian gólt most nem lőtt, de emberhátrányba került miatta a csapata, nem is akárhogy. A szögletnél ugyanis kifejelték a labdát, Adrian megpróbálta valahogy megszerezni, ám ez olyannyira nem sikerült, hogy otrombán beletalpalt ellenfele, Jamie Vardy  gyomrába. A bíró azonnal leküldte pirossal a kapust, akinek a mentségére azt lehet felhozni, hogy végig a labdát figyelte.

A hazaiaknak ráadásul már nem volt cserelehetőségük, úgyhogy a hátralévő időre Carl Jenkinson, az egyik védő állt be a kapuba, az volt a szerencséje, hogy már alig volt hátra a meccsből.

Az első félidőben is volt egy vitatott eset, csak annak a másik kapus, Kasper Schmeichel volt a főszereplője, a west hamesek azt szerették volna, hogy állítsák ki a dánt, miután a tizenhatoson belül felborította ziccerben kiugró csapattársukat. 

A Leicester City 2-1-re nyert, és két győzelemmel kezdte az idényt. 

Premier League, 2. forduló:

Sunderland-Norwich City 1-3 (0-2)

Swansea City-Newcastle United 2-0 (1-0)

Tottenham Hotspur-Stoke City 2-2 (2-0)

Watford-West Bromwich Albion 0-0

West Ham United-Leicester City 1-2 (0-2)

Rovatok