Index Vakbarát Hírportál

Csak néztek, ahogy állva hagyja őket a bayernes brazil

2015. október 31., szombat 10:06

A Bayern München nem tudta megnyerni péntek esti bajnokiját az Eintracht Frankfurt otthonában, és rövid időn belül második olyan meccsét játszotta le, hogy gólt sem szerzett, mivel 0-0-val zártak a csapatok. 

Viszont legalább egyik legjobb nyári igazolásuknak, a brazil Douglas Costának volt egy emlékezetes megmozdulása még a találkozó elején: a vonal mellett kapta a labdát, két frankfurti is megpróbálta megállítani, ám egy látványos csellel mindkettőjüket állva hagyta és megindult a szélen. Egészen az alapvonalig robogott, de a beadás már nem sikerült jól.

A Sahtartól érkezett Costának ebben az idényben egy gólja van, és holtversenyben vezeti a Bundesliga gólpassz-listáját, eddigi tíz meccsén hat asszisztot osztott ki a csapattársaknak. 

A Bayern München még a mostani botlás után akkor is öt ponttal fogja vezetni a német bajnokságot, ha a Borussia Dortmund szombat délután nyerni tud a Werder Bremen vendégeként. Tíz győztes meccs után először vesztettek pontot a Bundesligában, de Pep Guardiola szerint most is nyerhettek volna, ha jobb a helyzetkihasználásuk. 

Rovatok