Index Vakbarát Hírportál

Di María bele sem bikázott, mégis betalált 40-ről

2015. november 7., szombat 17:41

A PSG a francia bajnokság 13. fordulójában az utolsó előtti Toulouse-t fogadta, és nagyon hamar meg is mutatta, miért van 23 pont különbség a két csapat között.

A hatodik percben Angel Di María állt oda egy szabadhoz az ellenfél kapujától körülbelül 40 méterre. A PSG-játékos csak pár lépéssel futott neki, majd nagyon lazán a kapu felé tekerte. Ahamada kapus nagyon elnézhette, arra számíthatott, hogy majd valaki még beleér, de ehelyett a nem is túl erős lövés simán a kapuba pattant. Nagyon későn eszmélt Ahamada, hogy neki védenie kéne. A 18. percben aztán már 2-0-ra vezetett a PSG, Ibrahimovicot egy védő szolgálta ki, első fejese után visszakapta a labdát, amit aztán könnyedén bólintott a hálóba.

A 66. percben Lucas Moura fejesével már 3-0-ra ment a PSG, majd Ibrahimovic duplázott a 75.-ben. A helyzetet Moura teremtette meg, a félpályától nagy szólóval jutott lövésig, a kapus még ezt védeni tudta, de a kipattanóra Ibrahimovic érkezett jó ütemben.

Három perccel később Lavezzi állította be az 5-0-s végeredményt, neki sem volt túl nehéz dolga. A védők luftot rúgtak egy előre vágott labdánál, ezzel máris előnyben volt, és a kapuba helyezett 11 méterről.

Rovatok