Index Vakbarát Hírportál

Priskin: Ez volt életem gólja

2015. november 16., hétfő 10:04

A magyar-norvég Eb-pótselejtező első gólját szerző Priskin Tamás a korábbi válogatott kapusnak, a csütörtökön meghalt Fülöp Mártonnak ajánlotta találatát.

„Életem gólja? Azt hiszem, igen. Nagyon fontos gól volt, és szeretném ezt Fülöp Mártonnak, egykori nagyon jó barátomnak és nagyapámnak ajánlani" – nyilatkozta Priskin az Uefa.com-nak.

A csatár arról is beszélt, hogy a válogatott megmutatta, milyen karakteres, az északírek elleni itthon sokkoló vereség után, két edzőváltással együtt is elérte célját. Kiemelte a sorozatban nagyon kompakt volt a csapat, jól védekezett, kevés gólt kapott, a fontos meccseket pedig megnyerte.

„Ez nagyon nagy dolog nekem és a csapattársaimnak, és örülök, hogy elértük. Nemcsak nekem az országomnak is fontos volt" – mondta az Eb-kijutásról.

„Nagyon boldogok vagyunk, alig várom már az Európa-bajnokságot. Az egész selejtezősorozat nagyon nehéz volt, a végén éppen csak lemaradtunk a legjobb csoportharmadik helyről, de aztán a csapat a pótselejtezőn bizonyította, hogy helye van a kontinensviadalon."

Rovatok