Index Vakbarát Hírportál

Fel se nézett, úgy lőtt csodagólt a Stoke svájcija

2015. december 28., hétfő 18:32

Egészen őrült meccset játszott egymással hétfőn az Everton és a Stoke City, amin hiába sikerült 0-1 és 1-2 után 3-2-re fordítani a liverpooli csapatnak, végül a hajrában mégis a Stoke City húzta be a győzelmet.

Ráadásul úgy, hogy Xherdan Shaqiri másodjára fantasztikus gólt lőtt: Bojan Krkic csaknem félpályás indítását kapásból emelte át az Everton-kapus Tim Howard fölött, ráadásul fel sem kellett néznie, hogy mennyire áll kinn az amerikai.

Mit akart Shaqiri?

  • 3037
    Kapura szánta
  • 1294
    Bármit is, ez lecsúszott

Az elsőre furcsának tűnő mozdulat kapcsán felmerül, hogy valóban így akarta-e a svájci, vagy csak lecsúszott a beadásnak szánt labda, ám utóbbi nem túl valószínű, ugyanis nem lett volna kinek átívelje a labdát, hiszen messze ő volt legelőrébb a Stoke-ból.

Shaqiri végül duplával zárta a meccset, ahogy az evertonos Romelu Lukaku is, a hős viszont az a Marko Anrautovic lett, aki múlt szombaton hatalmas bombával biztosította be a győzelmet a Manchester United ellen. Ezúttal viszont büntetőből szerezte meg a Stoke-nak, ami sorban két győzelemmel már lassan az EL-indulásról álmodozhat.

Everton-Stoke City 3-4

    Premier League, 19. forduló:

Crystal Palace-Swansea City 0-0

Everton-Stoke City 3-4 (1-2)

Norwich City-Aston Villa 2-0 (1-0)

Watford-Tottenham Hotspur 1-2 (1-1)

West Bromwich Albion-Newcastle United 1-0 (0-0)

    később:

Arsenal-Bournemouth 18.30

Manchester United-Chelsea 18.30

West Ham United-Southampton 18.30

     kedden játsszák:

Leicester City-Manchester City 20.45

     szerdán játsszák:

Sunderland-FC Liverpool 20.45

Rovatok