Index Vakbarát Hírportál

A Bayern sokkolni akarja a világot

2015. május 12., kedd 09:09

A Bayern München a Bajnokok Ligája-elődöntő első meccsén 3-0-ra kapott ki a Barcelonától, de Thomas Müller szerint semmi veszíteni valójuk nincs, éppen ezért sokkolhatják a világot a futballjukkal.

„Sem nagyon euforikus, sem pesszimista nem vagyok. Meg kell ragadnunk a lehetőséget. Mindenki tudja, hogy korábban jobban mentek a dolgok, de mostanra is van tervünk. Az első meccsel mindenki elégedetlen volt. Mióta kijöttünk a Camp Nouból meg akartuk mutatni. Ha továbbjutunk, az az egész világ futballjának kinyilatkoztatás lesz. Ez a tervünk, és ez nem hülyeség" – mondta a csatár.

„A futballban nagyon sok minden lehetséges, ezért reménykedünk még mindig, és hiszünk magunkban. Nem várhatjuk azt, ami a Porto ellen működött, de ilyesmire lesz szükségünk. Meg kell találnunk a helyes keverékét a támadásnak és a nyugoddt labdatartásnak. A három védő rizikós három támadó ellen. "

„Semmi veszíteni valónk nincs a Barca ellen, és ebben a szellemben mennek a játékosok és az edző is mérkőzésre. Megpróbáljuk, még nincs lefutva. Az utolsó sípszóig mindent megteszünk" – fogadkozott Müller.

Rovatok