Index Vakbarát Hírportál

Berlusconi az öltözőben, Mancini beszólt a riporternőnek

2016. február 1., hétfő 09:49

2011 tavasza óta, az előző 9 meccsükből csak egyet nyert meg a Milan az Inter ellen - két éve, 1-0-ra -, vasárnap este viszont Szinisa Mihajlovics csapata szinte kiütötte a városi ellenfelet, 3-0-ra győzött.

Óriási volt az öröm, valójában ekkorát az öt évvel ezelőtti, legutóbbi bajnoki cím óta nem ünnepelt a Milan: még Silvio Berlusconi elnök is lement az öltözőbe, és a csapattal szelfizett.

Puoi cantarlo finché vuoi tanto MILANO SIAMO NOI...oooooooooooo ** #conilmilannelcuore#WeAreAcmilan #derbymilano pic.twitter.com/YnyXM5JsVw

— Ignazio Abate (@ignazioabate20) January 31, 2016

A másik oldalról az edző, Roberto Mancini borult ki a legjobban, már a második félidő elején a tribünre küldte a bíró, aki szerinte magasan a legrosszabb volt a pályán. Utána bemutatott a Milan-drukkereknek, majd elő adásban szólt be a riporternőnek.

"Mindig szarságokat beszéltek, csak vitát akartok szítani minden áron" - vágta oda a Mediaset csatorna műsorvezetőjének, amikor az arra célzott, a büntetőjüket elrontó Mauro Icardit túlzottan nyomasztotta az edző elvárása, ezért lőtte kapufára. Az argentin hat meccs óta nem tud betalálni, majdnem egy hónapja gólképtelen.

Mancini beszól a riporternőnek a Milan-Inter 3-0 után

Az Inter négy meccse nem nyert a bajnokságban, és már csak negyedik, 9 pontra a vezető Napolitól. És szerdán még a Juventus is megverte a kupában, szintén 3-0-ra.

A Milan a Serie A-ban hatodik, öt pontra az Intertől.

Rovatok