Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo szombaton nem játszhat

2016. április 22., péntek 10:18

A Real Madrid péntek dél előtt nem sokkal közölte a portugál lábán elvégzett vizsgálatok eredményét: nincs izomszakadása, csak túlterhelte a combját.

Cristiano Ronaldo csütörtökön az Instagramra posztolt képpel igyekezett megnyugtatni a Real Madrid-drukkereket, hogy szerda este szenvedett sérülése egyáltalán nem súlyos, azt írta, minden rendben.

A Madrid viszont nem közölt semmit, bár a spanyol sajtó szerint a klub klinikáján megvizsgálták. Pénteken a madridi As.com azt írja, a nap folyamán derül csak ki, valóban csupán nagyon enyhe-e a portugál húzódása, a komolyabb kivizsgálására ugyanis ma került sor. Ronaldo negyed tíz után pár perccel hagyta el az egyik madridi kórházat.

A barcelonai Mundodeportivo.com szerint - amit mindig feltétellel kell kezelni realos témákban - Cristiano Ronaldo komolyabban megsérült annál az ollózási kísérletnél, és a szombati, Rayo elleni bajnokit biztosan kihagyja. Sőt, igen kétséges a szereplése a keddi, Manchester City elleni, angliai BL-elődöntőn is.

Ronaldo a szezonban az összes bajnokit végigjátszotta mostanáig, ami nagyon nagy terhelés, pláne egy 31 éves futballistának. Mind a 34 meccs mind a 90+ percén pályán volt. (Szerdáról hiányzik neki pár perc, de már ott is a 90. után vonult le, vagyis hivatalosan végig játszott.)

A Rayo Vallecano legyőzése a bajnoki cím miatt nélkülözhetetlen, a madridi kiscsapat a szupersztár egyik kedvenc ellenfele, szinte mindig lő gólt nekik.

UPDATE:

A Real Madrid péntek déli 12 előtt kevéssel közölte, nem szakadt izom Ronaldo combjában, csak túlterhelte azt. Emiatt szombaton, a Rayo ellen nem léphet pályára, de keddre, a City-meccsre rendben lesz.

Rovatok