Index Vakbarát Hírportál

A Dortmund visszavág, elvitt egy játékost a Bayernből

2016. június 6., hétfő 14:18

Zajlik az élet a német játékospiacon, különösen a két sztárklub aktív. Miután Mats Hummels elment a Dortmundból a Bayernbe - két év után ő a harmadik Götze és Lewandowski után -, Sebastian Rodét a Dortmund viszi el a bajoroktól.

Rá is van kényszerítve a Dortmund erre az igazolásra, mert a Manchester City szerződtette Gündogant. És az érte adott 26 millió euróból lehet is játékosokat venni.

Délelőtt ejtik meg az orvosi vizsgálatot a Bild szerint, így a 25 éves középpályás 13 millió euróért akár már délután klubot cserélhet. Rode az előző két szezonban 38 bajnokit húzott le a Bayernben, ezeken 3 gólt lőtt. 8 nemzetközi meccsen is szerepelt, ami az erős keretet nézve nem semmiség.

Eközben a Dortmund egy másik nagy értékét, Julian Weiglt - aki ott van az Európa-bajnoki keretben - igyekszik megőrizni, 2021-ig kínált neki szerződést.

A barcelonai Bartrát is megszerezte már a BVB, neki a védelemben szánnak helyet, és Suboticon szívesen túladnának. Merino az Osasunából, Dembélé pedig a Rennes-ből érkezik.

Rovatok