Index Vakbarát Hírportál

Nagy Ádámmal nyert a Bologna

2016. szeptember 11., vasárnap 13:43 | aznap frissítve

A magyar válogatott futballista csapata a Serie A harmadik fordulójában szerdán kora délután lépett pályára. Nagy Ádám újra a kezdőbe került, és a szünetet eredményesen is zárták: Simone Verdi 23. percben szerzett szabadrúgásgóljával megszerezték a vezetést.

Az 54. percben a Cagliari emberhátrányba került, Storari kapust állította ki a bíró. A volt Milan- és Juve-kapus a kiugró csatárt rúgta fel, messzire kimozdulva a kapujából. Rafael, a cserekapus vette át a helyét, azonnal cserélt természetesen a Cagliari, a fiatal Barella jött le.

A 74. percben Di Francesco is betalált, immár akcióból, és 2-0-ra növelte az előnyt. Bruno Alves a 83.-ban szépíteni tudott egy remek szabadrúgásból, de többre nem futotta, a Bologna 2-1-re megnyerte szezonbéli második bajnokiját, három meccsből.

Nagy Ádámot csak a 86. percben cserélték le, Viviani állt a helyére.

A Whoscored szerint, amit a Csakfoci.hu idéz, Nagy volt csapata második legjobbja, 7,5-es osztályzatot kapott, csak Masina kapott 7,6-ot. A magyar válogatott játékos passzolt a legtöbbet a mezőnyben, 94,4 százalékos a mutatója, 36 átadásából 34 embert talált, és egy kulcspassza volt.

A Cagliariban szerepel a volt Milan- és Roma-futballista, exválogatott Marco Borriello is, ezúttal nem igazán játszott jól.

Rovatok