Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo Némethnek súgta, hogy jó az eredmény

2016. szeptember 28., szerda 15:35

Juhász Roland Belgiumban vendégeskedett a hétvégén, meglátogatta előző klubjának, az Anderlechtnek a hétvégi meccsét, majd a brüsszeli Magyar Hullám Társaság meghívására egy találkozón vett részt kinti magyarokkal. Atársaság írása szerint, amit a Csakfoci.hu idézett, Juhász elmondta, mennyi szeretetet kapott az alatt a nyolc év alatt, amíg kint légióskodott, és még most, a meccsre menet is felismerték a szurkolók, üdvözölték, fotózták.

Szó esett a válogatottságról, és élete legnagyobb élményének nevezte, amikor az Európa-bajnokságon 20 ezer magyar fogadta őket a stadionban Franciaországban. Azért szakadt meg egyébként a belga karrierje, mert

a klubom tiltása ellenére én a válogatottat választottam, de ezt nem bántam meg.

A nyáron azért mondott le a válogatottságról, mert "tisztában van a képességeivel", és szerinte már nem biztos, hogy a vb-selejtezőkön, „35 évesen is tudná azt a teljesítményt nyújtani, amit elvárnak tőle”. Szóba került az Eb-n az Izland elleni meccs is, ahol szerepet kapott. Előtte az osztrákok ellen Bernd Storck kapitány már a 16. percben szólt neki, hogy kezdjen el melegíteni, végül mégsem cserélte be, így

számomra ez a meccs 74 perc melegítéssel telt

A portugálok elleni 3-3-as meccsről, amelyre a magyarok már biztos továbbjutóként érkeztek, de a portugáloknak nagyon kellett a pont, azt mondta, hogy felszabadultan játszottak, és ezért lehetett ez a legjobb meccsük. 

Érdekes momentum volt, amikor a mérkőzés utolsó perceiben Cristiano azt mondta Németh Krisztiánnak, hogy mindkét csapatnak jó a döntetlen.

Beszél még arról, hogy belgiumi légióskodása idején az Aston Villa négy meccsen keresztül is figyelte, a Zenit pedig kétszer is konkrét ajánlatot is tett érte, de visszautasította.

Rovatok