Index Vakbarát Hírportál

Túl későn hívták meg az MLSZ-elnökét az MTK-stadionavatóra

2016. október 14., péntek 16:12

Bár a programfüzet szerint beszédet is kellett volna mondania Csányi Sándornak az új Hidegkuti Nándor Stadion avatóján, az MTK meg sem hívta a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökét, írja a 444.hu.

Az MLSZ megerősítette a lapnak, hogy sem Csányi, sem az elnökség nem kapott meghívót, de azt gondolják, hogy ez nem célzatos volt, csak a klubnál túl nagy volt a fejetlenség.

Az Nso.hu-nak az MTK sajtóosztálya viszont azt mondta, hogy meghívták az MLSZ-elnököt, de Csányi halaszthatatlan teendői miatt lemondta a részvételt.

Az MLSZ az Index kérdéseire azt válaszolta, hogy Csányi kapott hivatalos meghívót, de valószínűleg technikai okok miatt csak a meccs előtt néhány órával jutott el hozzá, így nem kerülhetett be időben a naptárjába az avatóünnepség. A stadionban ugyanakkor ott volt a szövetség főtitkára, Vági Márton és a kapitány, Bernd Storck is.

Az avatásra készült kiadványban leközölték Csányi beszédét, amelyben az MLSZ-elnök azt írta, az eredményei alapján is megérdemelte a klub az új arénát. A műsorfüzet szerint Csányi Orbán Viktor előtt mondott volna beszédet.

A stadionavatóról és az új arénáról itt olvashatja riportunkat.

Rovatok