Index Vakbarát Hírportál

Kleinheisler: Próbálom a lehetőséget meghálálni

2016. október 24., hétfő 08:46

345 nap után lőtt gólt tétmérkőzésen Kleinheisler László, aki szombaton a Bundesligában, a Darmstadt színeiben lőtte a második gólt a Wolfsburg ellen. 3-1-re győztek, így elkerültek a kiesőzónából, a 13. helyen áll a csapat.

Sőt, ha klubmeccseket vesszük alapul, 1063 nap telt el a két gólja között, ahogy a Blikk kiszámolta. Kleinheislert tavaly télen vásárolta meg a Werder Bremen, néhány mérkőzést kapott, majd az Európa-bajnokságon remekelt, de kölcsönadták a Darmstadtnak, ahol eddig fix kezdőként számolnak vele.

Szerencsére. Kleinheisler azt mondta a meccs után, hogy az Eb rengeteg önbizalmat adott neki, de aztán egy sérülés következett, ami visszavette a formáját. Bár Brémában akart bizonyítani, de Darmstadtban is jól érzi magát, sok lehetőséget kap, amit megpróbál kihasználni és meghálálni, idézi a Blikk a magyar futballistát.

Kleinheislerék szerdán kupameccset játszanak az Astoria Walldorf ellen, majd szombaton magyaros rangadó következik, az eddig veretlen Leipziget fogadják, amelynek a kapuját Gulácsi Péter védi.

Rovatok