Index Vakbarát Hírportál

Sallai beállt a Palermóba, és 7 perc alatt kiállították

2016. október 27., csütörtök 22:46

Balogh Norbert sérülése miatt a Palermo keretében sem volt az olasz bajnokság 10. fordulójának zárómeccsén. Sallai Roland viszont ott ült a kispadon, és a 60. percben az edzője be is állította.

A Palermo akkor még nem volt hátrányban, mert ugyan vezetett a 10. percben egy megpattanó lövéssel, még az első félidő vége előtt az Udinese egyenlített a szakadó esőben.

A második játékrészben a vezetést is megszerezte a 74. percben a vendégcsapat, Fofana 19 méteres bombagóljával.

Sallai egy perc múlva sárga lapot kapott egy elkésett belépő miatt, így a 79. percben nem mert szabálytalankodni a saját térfelén, amikor egy szabadrúgás után elindult a vendégcsapat kontrája. Fofana azt is értékesítette.

Ha Sallai akkor megakasztja az ellentámadást, és sárgát kap, könnyebben emészthető lett volna a piros lapja, mint a 82. percben, amikor a tizenhatos sarkánál, a bíró orra előtt látványosan elesett, miközben Hallfredsson nem bántotta.

Sallai műesése

A Felcsútról igazolt fiatal játékos butaságot csinált, jogos volt a kiállítása, és csak reménykedhetünk benne, hogy ezzel nem haragította magára a Palermo elnökét, illetve az edzőt sem, és kap még lehetőséget. A negyedik forduló után most léphetett újra pályára, és sajnos kijelenthető, ezen a meccsen nem élt a bizalommal.

A Palermo ötből ötször kikapott hazai pályán, hat ponttal utolsó előtti a ligában, csak a Crotonét előzi meg.

Eredmények: Palermo-Udinese 1-3 (1-1), Chievo-Bologna 1-1 (0-0), Internazionale-Torino 2-1 (1-0), Juventus-Sampdoria 4-1 (2-0), Lazio-Cagliari 4-1 (3-0), Napoli-Empoli 2-0 (0-0), Pescara-Atalanta 0-1 (0-0), Sassuolo-AS Roma 1-3 (1-0), Fiorentina-Crotone 1-1 (0-1), Genoa-AC Milan 3-0 (1-0)

Az állás:

Rovatok