Index Vakbarát Hírportál

Pintér Attila képben van Felcsúton

2016. december 17., szombat 14:28

A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia péntek este tartotta évzáró ünnepségét: a hivatalos honlap Béke, Hit, Szeretet, Remény címmel számolt be erről.

Sorra adták át a legjobbaknak a megérdemelt jutalmukat, Vincze István például az év - vagyis a 2015-16-os idény - edzője lett, de hogy őszinte volt-e a mosolya, amikor az oklevelét átvette, hamarosan kiderül.

Az egykori tatabányai csatár ugyanis öt meccsre átvette a másodosztályban szereplő felnőtt csapat vezetését a Bognár-Szíjjártó tandemtől, és a védelem stabilizálása után be is hozta őszi elsőnek.

A pletykák szerint azonban csak átmeneti volt a kinevezése, és jön a nagyágyú: Pintér Attila, aki a Mezőkövesddel az ötödik helyen fejezte be decemberben egy osztállyal feljebb.

Mivel még a Magyar Idők is írt erről a lehetséges forgatókönyvről, nem feltétlenül rosszindulatú feltételezés. Kivált, mert hajszál választotta el Pintért attól tavaly ősszel, hogy a Videoton szakmai munkáját vezesse.

A lapnak így fogalmazott Vincze. "Tíz éve vagyok a klubnál, úgy építettem fel magam, hogy egyszer az első csapat vezetőedzője lehessek. Hatalmas megtiszteltetés, hogy az utóbbi másfél hónapban én ülhettem a kispadon, természetesen készen állok a hosszabb távra is. Erről még nincs döntés, nem tudom, hogyan alakul a sorsom."

Tállai Andrásnak mindenesetre nem lenne könnyű dolga, ha Pintér elhagyná a csapatát a télen.

Rovatok