Index Vakbarát Hírportál

Joachim Löw elnézést kért a herevakarásért

2016. június 15., szerda 20:48

Talán még a leglátványosabb gólok sem kaptak akkora figyelmet ezen az Európa-bajnokságon, mint Jogi Löw élő egyenes adásban elkövetett here/seggvakarása, amit még az inkriminált kéz szagolgatásával is képes volt súlyosbítani.

Hiába nyerték meg a németek az Ukrajna elleni meccsüket, Löwöt inkább a kamerák előtti magánakciójáról kérdezték most az újságírók:

„Én is láttam a felvételeket, és néha az ember nyilvánvalóan öntudatlanul cselekszik hasonlókat. Megtörtént és nagyon sajnálom" - mondta Löw, aki szerint „az adrenalin és a koncentráció" volt a ludas. A német kapitány végezetül ígéretet tett rá, hogy többet nem fog így megfeledkezni magáról.

A játékosai mindenesetre nem akadtak fenn a történteken: „Ez nem is téma nálunk. A nyolcvan százalékotok megvakarta már valamikor a heréjét, úgyhogy minden rendben van" - válaszolta az őt faggató újságíróknak Lukas Podolski.

Löwnek különben sem ez az első esete: mint arra bizonyára sokan emlékeznek, a kapitányt a 2010-es vébén már egyszer rajtakapták a kamerák, miután az orrában turkált, majd rögtön utána a szájába is benyúlt.

Rovatok