Index Vakbarát Hírportál

Belga kapitány: Jobb lett volna a spanyolokkal vagy az angolokkal játszani

2016. június 24., péntek 11:54

Agyondicsérte válogatottunkat a következő ellenfél, Belgium szövetségi kapitánya. Marc Wilmots óva int a túlzott magabiztosságtól három nappal a vasárnap esti magyar-belga nyolcaddöntő előtt.

"Azt hiszem, el kell felejtenünk a papírformát, csak az számít, ami a pályán történik. Amikor kikaptunk Walestől, sokan gúnyolódtak rajtunk, most pedig érdemes megnézni, hol tartanak Bale-ék.

Ezért mondtam azt, hogy sokkal jobb lett volna a spanyolokkal vagy az angolokkal játszani, mert akkor kevesebb lenne a vesztenivalónk

- idézte a kapitányt a Nieuwsblad.be.

Belgium felkészülési meccsen kapott ki Walestől, ami most szintén csoportelső nyolcaddöntős, az északírekkel játszik.

Senki ne gondolja, hogy a magyarok ellen könnyű lesz. Nagyon jó, rendkívül egységes csapat, gyorsak és agilisak. A portugálok ellen megmutatták, hogy nincs olyan, hogy kiscsapat. Nagyon nehéz lesz ellenük, mert pont ők fognak úgy játszani, hogy semmi veszíteni valójuk nincs.

Sokan azt gondolták a csoportmeccsek után, hogy az Eb-győzelemig meg sem állunk. Jó lenne, ha mindenki a földön maradna" - figyelmeztetett Wilmots amellett, hogy a mieinket magasztalta a csapata Bordeaux melletti főhadiszállásán tartott sajtótájékoztatón.

Rovatok