Index Vakbarát Hírportál

Már csak ez hiányzott Messi-ügyben a Barcelonának

2017. január 19., csütörtök 10:30

Hétfőn jelent meg egy interjú Lionel Messivel a Coach Magazine nevű angol lapban, amiben szó esett a barcelonás jövőjéről, a szerződéséről és egy esetleges angliai szerződésről is. 

Több spanyol lap is átvette, de nem sokkal később aztán kiderült, hogy az egészből egy szó nem igaz, és az újság azóta már le is szedte az anyagot. 

A kamu interjúban arról volt szó, hogy Messi sokat köszönhet a Barcelonának, és ameddig szükség van rá, addig maradni fog, valamint a rá legnagyobb hatással lévő edzőnek Frank Rijkaardot nevezte, Pep Guardioláról egy szó nem esett. 

Szerda este Messi menedzsmentje kiadott egy közleményt, hogy jogi lépéseket terveznek a lap ellen, amellyel sosem beszélt játékos. De az az uruguayi újságíró is elhatárolódott az interjútól, akinek a nevével lehozták az anyagot lapban, ő azt írta twitterén, hogy sosem dolgozott az újságnál, és nem is beszélt Messivel.

Az argentin klasszis szerződéshosszabbítása miatt így is elég nagy a bizonytalanság, nemrég egy Barcelona-alkalmazottat is kirúgtak egy szerencsétlen nyilatkozat miatt.

A futballista szerződése 2018-ban jár majd le a Barcelonával. 

Rovatok