Index Vakbarát Hírportál

Fél perc alatt két büntetőt elrontani? Lehetséges!

2017. január 29., vasárnap 16:04

A Hull City meglepően simán, 4-1-es vereséggel esett ki a Fulham ellen az FA-kupából vasárnap, de a jegyzőkönyvet átnézve kiderül, hogy egyáltalán nem az eredmény volt a legérdekesebb a találkozón, hanem az, hogy

a Hull-játékos Abel Hernández 30 másodperc alatt két büntetőt is elrontott.

Mindez a hajrában történt, az uruguayi odaállt a büntetőhöz, amit elég gyengén helyezett a bal sarok felé, így Marcus Bettinelli kiütötte ezt. Hernández egyből rástartolt a kipattanóra, ment a kapus is, aki elütötte az uruguayit. A bíró – teljesen jogosan – újra büntetőt ítélt, ami mögé megint Hernández állt oda. Másodikra sem volt ügyesebb, ezt a lövését fölé tudta öklözni Bettinelli.

Fontos kiemelni Bettinelli érdemeit is,  nem hogy egy meccsen, de ilyen rövid idő alatt két, még ha rosszul is rúgott büntetőt megfogni nem akármilyen teljesítmény.

A z állás ekkor már 4-1 volt a Fulhamnek a 87. percben, vagyis a büntető akkor sem sokat segített volna a Hullnak, ha bemegy. A Hull mellett a Millwall is nyert a negyedik kör vasárnapi meccsein, ők a Watfordot verték otthon 1-0-ra. A Sutton United ugyanennyire nyert a Leeds ellen, míg a Manchester United nagyon simán, 4-0-ra intézte el a Wigan Athleticet otthon.

Rovatok