Index Vakbarát Hírportál

10 perc alatt kettőt kapott a Real Valenciában, veszített

2017. február 22., szerda 19:02

A decemberben, a Klub-vb kötelezettsége miatt elhalasztott bajnokiját pótolta be a Real Madrid szerdán Valenciában.

Zidane csapata támadott az első tíz percben, de két kontrából bekapott két gólt, ez volt a Valencia első két kapura lövése.

Zaza goal 1-0 Valencia vs Real

Az 5. percben a Juvéből a West Hambe, a West Hamből a Valenciába száműzött Zaza fordult le mesterien Varane-ról, és zúdította a labdát a kapu jobb oldalába.

Öt perc sem telt el, Varane középpályás labdavesztése után Zaza Nanit ugratta, aki a Celtától januárban kirúgott Orellana elé tálalt: a csatár Navas kapus lába között a kapuba lőtt, 2-0.

Orellana 2-0 - Valencia vs Real Madrid

Még öt perc múlva a Barcától kölcsön kapott Munir berúghatta volna a 3-0-át, de ezt már blokkolták a védők, a labda fölé ment.

Ezután jött a Real első helyzete, Ronaldo keresztbe rúgott labdáját James nullszögből valahogy rátette, de a vonalról mentettek a védők. Utána Benzema lőtte meg a bal felsőt messziről, de Diego Alves kiszedte valahogy.

Cristiano Ronaldo goal vs Valencia

A 44.-ig tartotta magát a Valencia, a Real támadásai akkor értek be: Cristiano Ronaldo nagy gólt fejelt nem közelről, 2-1 volt a szünetben.

A második félidőt végigtámadta a Real Madrid, de kaput nem igazán talált, legalábbis Alves egyetlen bravúrjára sem emlékezhetünk. A Valenciának két jó kontrája volt, mindkettő sima büntetővel végződött, de Bengoechea bíró szerint egyik sem volt az, nem fújta be.

Végül nem is számított, a Valencia kihúzta, 2-1-re legyőzte a Realt.

Ronaldóék így is vezetik 1 ponttal a bajnokságot, ráadásul eggyel kevesebb meccset játszottak, a Celta Vigo elleni, idegenbeli meccsük maradt el pár hete.

A Valencia 14. a bajnokságban, immár 8 ponttal a kiesőzóna fölött.

Rovatok