Index Vakbarát Hírportál

Meg lehet állítani Messit, csak pisztoly és bilincs kell hozzá

2017. április 26., szerda 14:49

Nem lesz könnyű helyzetben este a liga utolsó helyén álló Osasuna, hiszen a Barcelona otthonában lépnek pályára 19.30-kor. A szezonban eddig 33 meccsen 75 gólt kapó vendégek legnagyobb gondja természetesen a vasárnap a Real Madrid ellen duplázó Lionel Messi lehet, az Osasuna-vezetőedző Petar Vasiljević is rá tért ki a meccs előtti sajtótájékoztatóján, amikor azt mondta, hogy:

Meg lehet állítani Messit, csak pisztoly és bilincs kell hozzá.

A játékosaival beszélték ezt a bajnokira készülve, árulta el a korábbi védő, aki azt is kiemelte, hogy félelem nélkül kell játszaniuk, akkor lehet esélyük.

A helyzetüket az sem könnyíti meg, hogy a védő Nikola Vujadinović biztosan nem játszhat, de lehet, hogy a Salvatore Sirigu sem tud majd beállni a kapuba vállproblémája miatt.

Az Osasuna 2013 őszén otthon 0-0-t játszott a Barcelonával, azóta viszont két meccsen 10 gólt kaptak, legutóbb a Nou Campban 7-0-ra verték őket.

Új garnitúrát avatnak

Teljesen új mezt kellett terveztetnie az Adidasszal az Osasunának a közvetítő tévécsatorna kérésére, a normál mezeik ugyanis túlságosan hasonlítanak a Barcelona szerelésére, így a minőségi közvetítés miatt egy harmadik mezt kellett alkotniuk – ez végül egy élénk narancs szett lett.

Rovatok