Index Vakbarát Hírportál

Zidane a fiát is nevezte a Bajnokok Ligája döntőjére

2017. június 2., péntek 15:32

Zinedine Zidane egy merész húzással a saját fiát is nevezte a BL-döntőre. Nem valószínű, hogy Enzo Zidane - aki Enzo Fernandezként, anyja néven szerepel - pályára lép szombat este, de egy ilyen komoly meccsen a Real padjára felkerülni is kivételes dolog. Amit Enzo eddigi teljesítménye nem igazán támaszt alá.

A 22 éves szélső eddig egyetlen meccsen játszott a Madrid felnőttcsapatában, a Cultural Leonesa elleni kupameccsen 44 perc jutott neki még novemberben. Ami alatt persze lőtt egy gólt, vagyis a mutatója a Real-felnőttben eddig impresszív, 1/1.

Ki tudja, talán a gól miatt van most ő is ott a Juventus elleni 25 fős keretben. Játszani 99,99 százalék, hogy nem fog, de így sem teljesen világos, a padon mit keres egyáltalán. Leszámítva, hogy az apja fia, illetve, hogy amikor egyszer megkapta a lehetőséget, betalált.

Az ilyen húzásokat nem szokták különösebben szeretni a szurkolók (sem), de Zidane madridi népszerűségében valószínűleg nem tesz kárt a dolog. Egyrészt mert parádésan teljesít vele a csapat, másrészt mert ő Zidane.

Rovatok