Index Vakbarát Hírportál

Kleinheisler-gólpassz a BL-ben

2017. július 26., szerda 17:04

Magyar csapat ugyan már nincs talpon a Bajnokok Ligája-selejtezőjében, magyar érdekeltségű klubok azért még vannak, méghozzá négy is. Ebből kettő, az Asztana és a Legia Warszawa a egymással találkozott, a kazah eltolódás miatt ráadásul elég korán, magyar idő szerint már 4-kor elkezdték a meccset.

A félidőben az Asztana áll jobban, 2-0-ra vezetnek, ráadásul az első gólnál Kleinheisler László adta a gólpasszt, a tizenhatoson kívülről fejelt oda a kongói Junior Kabanangának, aki estében, egy megpattanó lövéssel talált be.

Még a félidő vége előtt megduplázta az előnyét az Asztana. A Legiában Nagy Dominik kezdőként lépett pályára, sőt, a mérkőzés játékvezetője is magyar, ahogy Bognár Tamás segítői is.

A meccset végül az Asztana 3-1-re nyerte meg, a harmadik gólt a 94. percben szerezték. Kleinheislert 80. percben cserélték le, Nagy Dominik végigjátszotta a meccset.

Kádár Tamás csapata, a Dinamo Kijev 18.30-tól fogadja a svájci Young Boyst, Korhut Mihály és a Hapoel Beer-Seva a Honvéd kiejtése után a bolgár Ludogoreccel játszik 19.00-tól.

BL-selejtező, 3. forduló, 1. mérkőzések:

kedden játszották:

Rovatok