Index Vakbarát Hírportál

A Vidi-edző kiakadt: Úgy viselkedtünk, mint a 13 éves amatőrök

2017. augusztus 25., péntek 09:39

A Videotont hazai pályán ütötte ki a szerb Partizan az Európa Liga playoff-körében, a vendégcsapat 4-0-ra nyert, és jutott be a csoportkörbe.

A súlyos vereség után a Videoton edzője, Marko Nikolics, aki pont a Partizantól érkezett, arról beszélt, hogy jól kezdtek, de aztán hatalmas hibákat követtek és, majd jött a kiállítás, ami végképp betett a csapatának. 

"Nem húznám rá a védekezésre a kiesést, de tényleg katasztrofális hibákat követtünk ma el. A meccs elején támadtunk, támadtunk, de Sztojkovics jól védett. Azt többször elmondtam már korábban, hogy nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ezen a szinten ajándékokat adjunk az ellenfeleknek, de sajnos ma adtunk többet is. Mesterien kihasználta a Partizan a lehetőségeket,

mi pedig néhány helyzetben úgy viselkedtünk, mint a 13 éves amatőr focisták.

A meccs ugyanúgy indult, mint a belgrádi, az első öt percben veszélyes helyzeteket alakítottunk ki, de a 6. percben jött az első kapott gól, majd az idegesség. Voltak lehetőségeink az első vendégtalálat után is, de jöttek az ellentámadások és a már említett hibák, a végeredményt pedig látjuk" - olvasható a Videoton honlapján az értékelés.

A Partizan edzője, Miroszlav Djukics azt emelte ki, hogy remekül működött a taktikájuk, és jól sikerültek a kontráik, ezért megérdemelten jutottak a csoportkörbe. 

Rovatok