Index Vakbarát Hírportál

2-0-ról fordítottak Kádárék, a hosszabbításban nyert a Milan

2017. szeptember 28., csütörtök 21:39

Kádár Tamás kezdő volt a Dinamo Kijevben, viszont nem kezdett jól az ukrán csapat, az első félidő után 2-0-ás hátrányba kerültek. A második félidőre aztán kettőt cserélt Aleksandr Khatskevich mester és nagyon belenyúlt a tutiba: a pályára lépő Junior Moraes - Artem Besiedin duó két gólt és egy gólpasszt jegyzett, a csapat mindhárom találatában benne voltak. Az Európa Liga egyik favoritjának számító kijeviek így 6 ponttal vezetik a csoportjukat, kettővel többet szerezve, mint a maradék három csapat összesen.

A Milan Andre Silva szólógóljával szerezte meg a vezetést hazai pályán, majd 2-0-ra növelte előnyét az olasz csapat a második félidő elején. Aztán sikerült annyira bealudniuk, hogy két ostoba hiba után a 84. és 90. percben szerzett góllal sikerült egyenlítenie a Rijekának. A horvátok végül így is szomorúan mehettek haza, ugyanis a 19 éves Patrick Cutrone a 94. percben megszerezte a győztes találatot. 

17 perc alatt szerzett mesterhármast a Lokomotiv Moszkva portugál középpályása, Manuel Fernandes a cseh Zlin ellen, ezzel megnyerve csapatának a mérkőzést. Fernandes a második percben talált be először büntetőből, majd a 6. és 17. percben is lőtt egy gólt. Wayne Rooney pedig ezzel a góllal egyenlített először az Evertonnak, ami 2-2-es döntetlenre volt csak jó a ciprusi Apollon ellen:

Az Európa Liga csoportkörének második fordulójának eredményei:

Rovatok