Index Vakbarát Hírportál

Mourinhónak nem lehet ekkora mázlija

2017. október 27., péntek 13:10

Kicsi húzódás, nagyon kicsi, de nem kockáztathatunk, szombatra lehetetlen, hogy rendbejöjjön. Talán szerdára, a Real Madridra, de a Unitedre kizárt

- így jelentette be Mauricio Pochettino Tottenham-edző, hogy Harry Kane nem játszhat a szombat kora délutáni Manchester United-Tottenham Hotspur bajnoki rangadón, írja az ESPN.

Kane-t vasárnap, a Liverpool elleni 4-1-en kellett lecserélni az utolsó percekben, miután két gólt rúgott, és adott egy gólpasszt. Bár Kane látványosan fogta a combját, Pochettino azt mondta, csak elfáradt.

Aztán szerdán a csatár kihagyta a West Ham elleni Ligakupa-meccsüket, amit 2-0-ról sikerült elbukniuk 3-2-re. Kiderült, combizomhúzódása van.

Hogy mekkora veszteség Kane? 12 meccsen 13 gólja van a szezonban, 9 bajnokin 8, ő a Premier League legjobb góllövője eddig. Es gólkirály volt a legutóbbi és az az előtti idényben.

A United-edző José Mourinho így, ha nem is kell hogy fellélegezzen, de nem nehéz elképzelni, hogy kiült egy félkaján vigyor az arcára, mikor senki se látta. A Tottenham keretében nincs Kane-hez fogható csatár - a világon se sok -, valószínűleg Fernando Llorente kezd a helyén.

Nagy meccs lesz, a két csapat azonos pontszámmal - 20 - második a tabellán, aki nyer, meglép, és mehet a 25 ponttal vezető ManCity után. Kezdés 13:30-kor.

Rovatok