Index Vakbarát Hírportál

Szinkronbénázásban jók a Chelsea védői

2017. november 1., szerda 08:49

Antonio Conte csapatai általában a stabil védekezésről híresek, kedden viszont ennek nyoma sem volt, amikor a Chelsea idegenben játszott a Roma ellen. Az olaszok az első percben vezetést szereztek Stephan El Shaarawy bombagóljával, az olasz nemsokára duplázott, majd Diego Perotti állította be a 3-0-s végeredményt.

Perrottinak a 68. percben volt még egy ziccere, de azt sikerült elrontani. Az argentin lövése előtt három Chelsea-védőnek sem volt lövése arról, hogy mit is kellene csinálni, David Luiz, Rüdiger és César Azpilicueta is a labdás embert követte, majd maradt le róla egy szimpla fordulás miatt, miközben Perrotti simán érkezhetett a másik oldalon.

Egyáltalán nem a Chelsea védőin múlt, hogy nem lett meg a negyedik gól, nem csoda, hogy az edzőjük, Antonio Conte elég lesújtóan értékelt:

Azt hiszem, az első félidő viszonylag pozitív volt számunkra, csak nem volt szerencsén. A második félidő viszont minden tekintetben ronda volt. Fel kell ismernünk, hogy meg kell dolgozni a sikerért, és fel kell szántanunk a pályát, ha el szeretnénk valamit érni, különben csak elpocsékoljuk az erőnket.

Conte ugyanakkor hozzátette, hogy a csapat játékáért ő a felelős, így ha kikapnak, az természetesen az ő hibája.

A Chelsea a 3-0-s vereség után második a csoportban a nyolcpontos Roma mögött, a harmadik Atlético Madridnak négy pontja van.

Rovatok