Index Vakbarát Hírportál

Mourinho hosszabbított vele, óriási szabadrúgással köszönte meg

2017. november 28., kedd 22:03

Ashley Young 2011 óta játszik a Manchester Unitedben, az előző szezonban csak 12 bajnoki jutott neki, ebben már most 10-nél jár. José Mourinho vezetőedző elégedett lehet vele, mert a múlt héten egy évvel meg is hosszabbította a balszélső/balhátvéd szerződését, annak ellenére, hogy a nyáron már 33 éves lesz. 34 éves koráig él így a megállapodása, azt nyilatkozta, a Unitedből akar visszavonulni.

Young a Watford elleni idegenbeli meccsen is kezdhetett kedd este, és láthatóan feldobta, hogy Mourinho bízik benne: 25 perc alatt két gólt lőtt.

Az első sem csúnya, a második viszont egészen fantasztikus 26 méteres szabadrúgás. Védhetetlenül csavart a jobb felsőbe.

A United a félidőben már 3-0-ra vezetett, Martial is hozzátett egyet.

A szünet után viszont mindent megtettek, hogy elszúrják. Deeney büntetőből szépített, Ducouret nagyon pengésen, külsővel tette be a második Watford-gólt a 2-3-hoz.

Két perc múlva Jesse Lingard kétharmad pályás szólóval bebiztosította a United győzelmét, 4-2-re nyertek. Hatalmas gólt szerzett, kicsit olyat, mint Michael Owen az argentinok ellen a 98-as vb-n.

A MU továbbra is második, a Watford nyolcadik a bajnokságban, 14 meccs után.

Három másik keddi eredmény: WBA-Newcastle U. 2-2, Brighton-C. Palace 0-0, Leicester City-Tottenham 2-1.

Rovatok