Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo azt szeretné, hogy a Barca díszsorfallal fogadja a Madridot

2017. december 17., vasárnap 10:04

December 23-án, szombaton rendezik az idény első Real-Barcáját a spanyol bajnokságban. A mérkőzés főként a hazai csapat számára létfontosságú, mivel a Madrid a viszonylag döcögősebb idénykezdete miatt egy esetleges vereséggel nagyon leszakadna a mezőnyt vezető katalánoktól.

Hogy mi lesz a meccsen, azt nehéz előre megtippelni, hogy mi nem lesz előtte, azt valamivel könnyebb. Merthogy a FIFA klubvilágbajnokságának szombati megnyerését követően Ronaldo azt találta nyilatkozni a médiának, hogy

Szép gesztus lenne és örülnék neki, ha a Barcelona játékosai díszsorfallal fogadnának minket.

Bár Ronaldo kijelentéseiről egyre nehezebb eldönteni, hogy komolyan gondolja-e őket vagy csak trollkodik, de a humorérzékét ismerve inkább az előbbiről van szó. 

Azt mindenesetre nehéz elképzelni, hogy Messiék tapssal fogadják majd a Realt a Bernabeuban – ahogy egy Bajnokok Ligája győzelem után szokás  –, de ez talán túlértékelése is volna a nevében hangzatos, ám sportértékében nem épp a legjelentősebb trófeának. 

Egyébként hasonló igényekkel már a nyáron is éltek a madridiak, akkor az európai szuperkupa megnyerését követően szerettek volna tapsoló barcelonaiak között bevonulni a spanyol szuperkupa döntőjére. A produkció akkor elmaradt.

Rovatok