Index Vakbarát Hírportál

15 mp-es karácsonyi kabaré, aminek a végén a kapus nevetett

2017. december 26., kedd 18:30

A Premier League 20. fordulójának legintenzívebb fél percét minden valószínűség szerint a Huddersfield Town kapusa, Jonas Lössl élte át. 

Huddersfield 1-0-ra vezetett, amikor a 27. percben a Stoke City szögletet rúgott. Az ötösről érkezett fejest még reflexből kiütött Lössl, a kipattanó után következő kapáslövésnél már kicsit megzavarodott, de a mögötte lévő védők kikotorták a gólvonalról a labdát. 

A következő kísérletnél is egy védő hárított, Choupo-Moting sarkazását sikerült kipöckölni a kapufánál. Lösslnek nem volt könnyű dolga, mert tucatnyi játékos tömörült az ötösön belül. (A nézőket mindkét csapat csíkos meze zavarhatta össze.) A Stoke még összeszedte a labdát, így Choupo-Moting egy akrobatikus mozdulattal, megint csak háttal a kapura tette. Lössl védett, de az eleső Stoke-csatár lábára ütötte a labdát, ami újra a kapu felé tartott. A kapus a gólvonalon tapasztotta a földre. Choupo-Moting szerint már bent is volt, de a játékvezetőkben ez fel sem merült. 

A 60. percben a Stoke-nak már egyszerű helyzete volt, Ramadan Szobi simán a kapuba passzolt, így lett 1-1 a végeredmény. 

Premier League, 20. forduló:

Rovatok