Index Vakbarát Hírportál

Diego Costa visszatért az Atléticóba

2017. december 31., vasárnap 12:56

Hosszas huzavona végére került pont, stílusosan az év utolsó napján jelentette be az Atlético Madrid, hogy visszaigazolta Diego Costát a Chelsea-től. A hírek szerint a madridiak 66 millió eurót fizettek a Chelsea-nek.   2014 nyrán 38 millióért érkezett a londoni klubhoz.

Diego Costa a sajtótájékoztatón elmondta, nagyon nagyra értékeli az Atlético erőfeszítését, hogy visszaigazolja. Nagyon hiányzott neki a futball, hiszen az utóbbi időben csak edzőseket, illetve a tartalékcsapat meccseit látogathatta.

Ettől függetlenül jó emlékekkel köszönt el Londontól, ahol nagyszerűen érezte magát, egy kivételes klub játékosa lehetett, csak azt sajnálta, hogy nem tanult meg angolul.

Szerinte kiválóan érzi Torres, vagy Griezman, de akár Gameiro és Correa  játékát is, így kiváló csapat jöhet össze tavasszal.

Costa mellett bemutatták a másik szerzeményt, Vitolót is, aki Sevillától érkezett kacskaringós úton. A játékos még nyáron beleegyezett a szerződéshosszabbításba, de aztán az egyik záradéknak köszönhetően egyoldalúan felbontotta. Állítólag az Atlético is benne volt, hogy kivásárolja magát. A Sevilla mindenkit feljelentett, januártól lehet a klub játékosa.

Rovatok