Index Vakbarát Hírportál

Morata aludt az éjjel egy percet is?

2018. január 4., csütörtök 10:50

Megénekeltük, mekkora meccs volt a szerdai Arsenal-Chelsea, arról is szóltunk, Alvaro Moratának az első félidőben akadt egy óriási ziccere, amivel megváltoztathatta volna a meccs menetét.

Ez volt az:

Ha 0-0-nál begurítja ezt az ajtó-ablakot, ők vezetnek 1-0-ra, és nem az Arsenal, mint történt az a második félidőben. (Chambers és Mustafi együttműködése tanulmány, a Moratát közelről üldöző Chambers lelassít, mutatja a sokkal rosszabb helyzetben lévő Mustafinak, menjen ő Moratával - emiatt kerülhetett akkora ziccerbe a Chelsea-csatár.)

Az utójátékról sem írtunk még, hiába alakult ki ugyanis a 2-2 a 93. percben, miután az Arsenal egyenlített, a Chelsea kétszer is megnyerhette volna a meccset. Főleg Morata, aki újra óriási helyzetet rontott.

Még a gólt ismételték, amikor a spanyol egyedül mehetett kapura. Igaz, most pattanó labdát kellett elrúgnia, de közel olyan gyatrán sikerült, mint a meccs elején földről, Petr Cech kapus védett.

A kipattanót Zappacosta bombázta a lécre távolabbról, maradt a 2-2.

Morata eddig nagy formában volt a Chelsea-ben, 10 gólja van a Premier League-ben 18 meccsen, most is egyedül megnyerhette volna a mérkőzést.

Rovatok