Index Vakbarát Hírportál

Mourinho elkötelezett, maradna a MU-nál

2018. január 4., csütörtök 15:39

José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta, jelenlegi szerződése jövő nyári lejárta után is maradna a klubnál.

"A mostani szerződésem felénél járok, de a Manchester United iránti elkötelezettségem maximális. Ha a klub azt szeretné, hogy maradjak, maradni fogok" - nyilatkozta a portugál szakember.

Természetesen a csapat vezetése részéről Ed Woodward alelnök és a szakember képviselői már találkoztak egymással. Mourinho hozzátette, hogy csak a vezetőségen fog múlni, hogy a 2019/20-as szezonban is ő irányítja-e majd a csapatot: "Ha boldogok velem és azzal, amit addig elérünk, folytatom" - jelentette ki.

Arról is beszélt Mourinho, hogy sokan azt mondják, már nem olyan szenvedélyes. Ezzel kapcsolatban visszakérdezett a szakember:

"Mert nem viselkedem úgy a partvonalon, mint egy bohóc? Ettől már elvesztettem a szenvedélyemet?" Jobban szeretek inkább hasznosan ténykedni, az a csapat hasznára is van legalább. "

A 2016 nyarán kinevezett, 54 éves edző első szezonjában az angol Szuperkupát, a Ligakupát és az Európa Ligát is elhódította a manchesteriekkel, akikkel jelenleg a bajnokságban második helyen áll, a Bajnokok Ligájában pedig a nyolcaddöntőbe jutott. (MTI/Index)

Rovatok