Index Vakbarát Hírportál

A Juventus 7-0-val küldte padlóra a Sassuolót

2018. február 4., vasárnap 17:28

A Juventus az olasz bajnokságban kitartóan üldözi a Napolit, a 23. fordulóban egy 7-0-s győzelemmel néhány óráig vezethet is, de nem valószínű, hogy a később játszó Napoli pont a Serie A legutolsó csapatát ne tudná legyőzni.

A Juventus a 14. helyen álló Sassuolót fogadta, és már az első félidőben a padlóra is küldte. Az első gólt Alex Sandro szerezte, miután hozzá került a védők és a támadók között flipperező labda. 

Ahogy az első, a második gól is szöglet után született. A 24. percben Sami Khedira érkezett tökéletesen, közelről passzolhatott kapuba. Három perccel később a félpályáról kapott remek indítást, a kapussal szemben állva nem hibázott. A 38. percben Pjanic lőtt bombagólt 18 méterről, és már 4-0-ra ment a Juventus.

 A második félidő Higauín–Sassuolo-meccsé változott. A Juventus argentin csatára mesterhármast szerzett.  Első gólját a 62. percben szerezte egy sok passzból építkező támadás végén.

A 74. percben Marchisiótól kapott egy nagyszerű, félpályás indítást, amivel egyből a védők mögé került, a kapust elfektetve gurított az üres kapuba. A 83. percben pedig a jobb oldalon talált utat az ötöshöz, és szerzett újabb könnyű gólt.

A Juventus most két ponttal vezeti a bajnokságot, de a 20.45-kor kezdő Napoli visszaveheti az első helyet.

Serie A, 23. forduló:

Rovatok