Index Vakbarát Hírportál

Félmilliós büntetést kapott a Honvéd-edző

2018. február 6., kedd 09:56

Ahogy az várható volt, nem hagyta annyiban a Szeged 2011 vezetése, hogy edzőjüket, Supka Attilát elcsábította a téli szünetben a bajnoki címvédő Budapest Honvéd. Ahogy a csakfoci.hu beszámolt róla, a korább ferencvárosi futballista, Adem Kapic, a szegediek sportigazgatója már korábban jelezte, be fogják perelni a Honvédot.

„Szerintünk az elválást így ebben a formában nem tehette volna meg, hiszen a szerződése rendelkezik ezekről a dolgokról is” – mondta akkor Kapic.

Ebből munkaügyi peres út lehet, de közben az MLSZ is véleményt alkotott az üggyel kapcsolatban. A Fegyelmi Bizottság határozata értelmében a Szegednek adott igazat és súlyos büntetést rótt ki a szakvezetőre:

„A FEB Supka Attila vezetőedzőt (Honvéd), mert a Szeged 2011 Kft. sportszervezettel megkötött határozott idejű munkaszerződésében vállalt kötelezettségének nem tett eleget, 500.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.”

Korábban a Honvéd is közleményt adott ki amelyben kifejtette, hogy véleménye szerint Supka Attila törvényes keretek között fejezte be a működését Szegeden és ezt a bíróság is így fogja megállapítani.

Rovatok