Index Vakbarát Hírportál

Patrick Kluivert: A Barcának nehéz lenne nemet mondani

2018. február 14., szerda 18:08

Justin Kluivert, Patrick Kluivert 18 éves fia jól játszik az Ajaxban, 19 bajnokin 6 gólnál jár balszélsőként. A cselei, a passzai is nagyon rendben vannak, lassan kezdenek pletykálni, hol folytatja.

Az apa egy spanyol rádióműsorban beszélt róla, hogy képzeli el fia jövőjét.

Justinnak jól megy, így is kell folytatnia. És a földön kell járnia továbbra is. Azt mondtam neki, csak 18 vagy, csak lazán, és még egy évet maradj az Ajaxban. Vagy még többet. Amikor külföldre mész, erősnek kell lenned fejben és fizikálisan is, ne lépj le túl korán, mindennek eljön az ideje.

Ha új klub, akkor a Barcelona merül fel elsőként, az öreg Kluivert az Ajaxnál is többet játszott a csapatban, hat év alatt 122 gólt lőtt a Barcában.

Nehéz nemet mondani a Barcának, persze másik nagy klubnak is. A legfontosabb, hogy olyan helyre menjen, ami kedvez a stílusának, ne oda, ami többet fizet. Inkább a spanyol ligában képzelem el a fiamat, mint a Premier League-ben, de ő dönt.

A kis Kluivert teljesen más típusú játékos, mint a fater volt, alacsony termete miatt a szélen lehet a legjobb, mozgásában pedig Neymarra hasonlít.

Rovatok