Index Vakbarát Hírportál

Lőw Zsolt sportszerűtlenül heccelte a kispadról Insignét?

2018. február 23., péntek 18:09 | aznap frissítve

Hiába nyert idegenben 2-0-ra a Napoli, 3-1-es hazai veresége miatt a Gulácsi Péterrel a kezdőben felálló RB Leipzig jutott tovább az Európa-ligában. Magyar szempontból azonban nem Gulácsi miatt érdekes a mérkőzés, hanem a másodedző Lőw Zsolt miatt:

A Lipcse másodedzője rám kacsintott és csókokat küldött. Provokált engem. Ha megnyersz egy párharcot, be kellene fognod a szád és tisztelni az ellenfelet. Ezzel átlépett egy határt

- nyilatkozta Lőw Zsoltról a meccs után a válogatott Lorenzo Insigne, aki valószínűleg a legmagasabban jegyzett olasz támadó manapság.

Insigne a meccsről elmondta, hogy a visszavágón már sikerült megmutatniuk milyen küzdeni tudás és szenvedély van a Napoliban, és hogy bárkivel felveszik a versenyt.  "Nagyon sajnálatos a kiesés, mert hatalmas lehetőségek vannak ebben a csapatban, akár a végső győzelemre is esélyünk lehetett volna. Kár hogy túl sokat hibáztunk az első meccsen."

A visszavágón sokkal jobb volt a Napoli (Insigne is betalált), a Lipcse egyszer sem tudta eltalálni a kaput, a sikerhez azonban ez is kevés volt.

Rovatok