Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo olyat tett, mint talán soha: átadta a 11-est

2018. február 24., szombat 18:33

Nagyobb megerőltetés, Kroos, Modric és Sergio Ramos nélkül is 4-0-ra verte a Real Madrid az Alavest szombat délután, a spanyol futballbajnokság 25. fordulójában.

Cristiano Ronaldo a 89. percig kettőt lőtt, Benzema, akinek a helyzetkihasználása újra igen gyenge volt, két gólpasszt adott, az elsőt épp Ronaldónak. A meccs legvégén triplázhatott volna, ugyanis jogos büntetőt kaptak, ám a portugál lemondott a 11-esről Benzema javára. Aki be is lőtte.

A franciának nem igazán megy eddig a szezonban, ez csak a negyedik gólja volt a bajnokságban. Összesen nyolcnál jár.

Ha nagyon erősen gondolkozunk, biztosan találunk olyan büntetőt, amit Ronaldo hagyott másnak, de ilyesmi csak szökőévente fordul elő vele, maximum.

A Real második gólját Bale lőtte, Benzema labdaszerzése és gólpassza után, a második félidő 27. másodpercében. A BBC minden tagja, azaz Bale, Benzema és Cristiano Ronaldo 2016 áprilisa óta először talált be ugyanazon a meccsen.

A győzelemmel a Madrid megerősítette harmadik helyét, 11 pontra vannak a Barcelonától, ami este lép pályára. Az Atletico vasárnap este játszik, Simeone csapata jelenleg már csak négy ponttal van Zidane-é előtt.

Rovatok