Index Vakbarát Hírportál

Álomgólt sarkazott a Liverpool brazilja, Szalah mesternégyessel veri Messit

2018. március 17., szombat 20:20

Szokatlanul hideg idő fogadta március közepén az angolokat, így elég sokfelé havazásban rendezték meg a március 17-i futballmeccseket. Így volt ez Liverpoolban is, ahol inkább csak szállingózott a hó, de ez sem okozott gondot a Liverpoolnak abban, hogy a papírforma szerint lenyomja a Premier League közepén tanyázó Watfordot.

A meccs egyértelműen az egyiptomi Mohamed Szalahról szólt, aki mesternégyest lőtt úgy, hogy korábban még mesterhármasa sem volt a Liverpoolban. Az egyiptomi már a negyedik percben betalált, nem sokkal a félidő előtt már duplázott, a hajrában pedig két újabb gólt szerzett. Ezzel a szezonban már 28 bajnoki gólnál jár, és így alaposan meglógott az európai Aranycipőért menő versenyben, hiszen négy góllal előzi a többi esélyest, igaz, a PSG-s Edinson Cavani, a laziós Ciro Immobile és a Barcelona-játékos Lionel Messi is vasárnap játszik majd csak.

Szépségben viszont Szalah négy gólján is túltett Roberto Firmino, aki a második félidő legelején pont Szalah gólpasszából szerzett csodás gólt, a kapu előterében egy sarok-kapáslövéssel talált be. Pazar mozdulat volt, még úgy is, hogy sarok helyett térddel ment be Firmino kísérlete, de adjuk meg neki azért a sarkazást, arra ment, és hát brazil is, szóval nem a mázlifaktor játszott be nála.

Pool-Wat 5-0

Eredmények

Rovatok