Index Vakbarát Hírportál

Mi volt ez a tánc Messitől?

2018. március 19., hétfő 11:01

25. bajnoki gólját szerezte az idényben Lionel Messi vasárnap, kegyetlenül pontosan és erősen vágta be 18 méterről a bal alsóba Dembele asszisztját. Már integetett a franciának, hogy tök üresen van, adja neki a labdát, a szélső oda is tette, ő meg bevágta.

Azonnal Dembeléhez szaladt megköszönni a labdát, majd elég szokatlanul, táncolt egy kicsit, aztán kimutatott a tribünre, mintha célirányosan üzent volna valakinek. A Sport.es szerint az elnöki páholynak jelzett, ahol a családtagjai is ültek, de hogy kinek vagy miért táncolt, azt ők sem tudják.

Felvetik, hogy az egész Yerry Mina hatása lehet: a január végén igazolt középhátvéd a góljait jellegzetes táncmozdulatokkal ünnepli. Eddig csak egyszer mutatta meg, amikor két hete a Katalán Szuperkupa-döntőben a szétlövésnél berúgta a maga tizenegyesét.

Messi a 25 góljával vezeti a spanyol góllistát, az Aranycipő-versenyben második a 28 gólos Mohamed Szalah mögött, de rohamléptekkel közelít Cristiano Ronaldo, aki négyet lőtt vasárnap, és már 22-nél jár.

Rovatok