Index Vakbarát Hírportál

Kocsival érkeztem tréningre, haza már busszal mentem

2018. április 18., szerda 10:04

A tavasszal komoly válságba kerülő diósgyőri labdarúgócsapat vezetősége úgy döntött, hogy az utóbbi hetek lélektelennek tartott produkciója miatt megbünteti a játékosokat. A legutóbbi öt bajnokiján nyeretlen klubot már csak 3 pont választja el a kieséstől, és a Magyar Kupából is búcsúzott, miután az 1-0-ra nyert első meccset követően 3-0-ra kikapott Felcsúton.

A klub a félhavi fizetésüknek megfelelő összegre büntette a labdarúgókat, akiknek kedden a szponzoroktól kapott autóikat is le kellett adniuk.

Reggel még kocsival érkeztem a tréningre, de azonnal le is adtam, haza már busszal mentem. Többen vagyunk, akik kénytelenek villamosozni meg buszozni. Persze akadnak csapattársaim, akik összeállnak, és egy autóval, együtt közlekednek

– nyilatkozott a (labdarúgók számára) különös helyzetről Tamás Márk (24) Blikknek. DVTK védője elmondta, hogy a csapatot dühíti a rossz szereplés, a büntetést pedig igazságosnak érzik, és bizonyítani akarnak a szurkolóiknak, akik nem ezt érdemelték tőlük, mert mindig mellettük álltak.

A bizonyításra legközelebb a Felcsút elleni szombati bajnoki mérkőzésen lesz módjuk a játékosoknak.

Rovatok