Index Vakbarát Hírportál

A Boca Juniors vinné Buffont a nyáron

2018. április 21., szombat 12:03

A Boca Juniors edzője, Guillermo Barros Schelotto megerősítette, hogy "felvették a kapcsolatot Gigi Buffonnal" egy lehetséges nyári átigazolás ügyében. Az erről szóló pletykák már hetek óta terjedtek Olaszországban, mivel Buffon szerződése júniusban lejár, de a kapus még mindig nem döntötte el, hogy utána visszavonul vagy folytatja tovább, túl a negyvenen.

Schelotto a Radio Continentalnak elárulta, hogy a Buffont és a Bocát összeboronáló híreknek meglepő módon tényleg van némi alapja.

(A Boca elnöke) Daniel Angelici elmondta nekem, felhívták Buffont, hogy megkérdezzék tőle, érdekli-e a lehetőség. Abban maradtak, hogy május 17. után beszélnek a dologról.

Ha esetleg végül tényleg a Boca Juniorsnál kötne ki Buffon – amire nagy összegben azért nem fogadnánk – akkor viszonylag gyorsan egészen jó esélye nyílna rá, hogy a soha el nem nyert Bajnokok Ligája-trófeáért egy Copa Libertadores győzelemmel kárpótolja magát. A dél-amerikai klubtornán augusztusra alakul ki a legjobb 16 mezőnye, aminek jó eséllyel a Boca is tagja lesz, november végére pedig már a győztes is megvan.

Rovatok