Index Vakbarát Hírportál

A 95. percben, büntetőből mentett pontot a Fradi

2018. április 21., szombat 19:03

A magyar labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Ferencváros 10 zsinórban megnyert hazai meccs után a Paks ellen nem tudta megszerezni a három pontot. Sőt, már az egyért is nagyon meg kellett szenvednie. 

A csak magyarokkal felálló vendégcsapat a 33. percben szerezte meg a vezetést Gévay találatával, a fordulás után Blazic egyenlített - jól érkezett a szögletből megcsúsztatott labdára -, az 57. percben Papp Kristóf újra megszerezte a vezetést egy védelmi hiba után.

A Paksból Vágit kiállították a 76. percben, de a létszámfölénnyel sokáig nem tudott igazán élni a hazai csapat. Egészen a 95. percig, akkor Bödét akadályozták - a gólszerző Papp volt szabálytalan -, az utolsó pillanatban megítélt büntetőt (Andó Szabó Sándor volt a játékvezető) Varga Roland értékesített.

A Videoton az esti meccsen 1-0-ra legyőzte a Debrecent Marko Scsepovics góljával - szöglet utáni kavarodásnál állt jó helyen -, így nemcsak átvette a vezetést a tabellán, hanem két pont lett az előnye. A Vidi-Fradi rangadót május 5-én rendezik a felcsúti stadionban.

A többi eredmény:

Az állás:

Rovatok